10 creatieve manieren om houten muurkunst in uw interieur te verwerken

De Kust - Houten Muurkunst

Houten wand kunst Houten muurkunst is een geweldige manier om karakter en warmte toe te voegen aan elke kamer in uw huis. Het is een uniek en veelzijdig item dat op verschillende creatieve manieren kan worden verwerkt om uw woonruimte te verfraaien.

Hier zijn tien creatieve manieren om houten muurkunst in uw interieur te verwerken:

 • Creëer een centraal punt: Een grote houten muurkunst Als je een stuk aan een kamer toevoegt, creëer je een prachtig centraal punt. Hang het op een prominente plek in de kamer, zoals boven een open haard, een bank of een bed.
 • Gebruik als hoofdeinde: Als u op zoek bent om dingen te veranderen in uw slaapkamer, overweeg dan het gebruik van een houten wandkunstwerk als hoofdeinde. Het voegt textuur en visueel belang toe aan de ruimte, terwijl het ook een statement maakt.
 • Mix en Match Stijlen: Wees niet bang om verschillende stijlen houten wandkunst te mixen en te matchen. Het combineren van stukken met verschillende kleuren, texturen en patronen kan diepte en persoonlijkheid toevoegen aan uw inrichting.
 • Gebruik als kamerscherm: Grote houten muurkunstwerken kunnen ook worden gebruikt als ruimteverdeler. Dit werkt bijzonder goed in open woonruimtes of studio's, waar u aparte zones wilt creëren.
 • Contrast toevoegen: Als je een neutrale kleur palet in je huis kan houten wandkunst worden gebruikt om contrast en diepte toe te voegen. Een gedurfd, kleurrijk stuk kan een opvallende toevoeging zijn aan een kamer met neutrale muren en meubels.
 • Maak een galeriemuur: In plaats van slechts één houten kunstwerk op te hangen, waarom maakt u geen galeriewand? Mix en match verschillende maten en vormen om een unieke en opvallende display te creëren.
 • Meng met andere materialen: Houten muurkunst hoeft niet alleen gebruikt te worden. Het kan worden gecombineerd met andere materialen, zoals metaal of glas, om een unieke look te creëren die texturen combineert.
 • Gebruik in onverwachte ruimtes: Houten muurkunst hoeft niet beperkt te blijven tot woon- of slaapkamers. Overweeg het te gebruiken in onverwachte ruimtes, zoals de badkamer of de keuken, om een vleugje warmte en karakter toe te voegen.
 • Creëer een op de natuur geïnspireerd thema: Houten muurkunst kan ook worden gebruikt om een op de natuur geïnspireerd thema in uw huis te creëren. Overweeg stukken met boom- of bladmotieven toe te voegen om een gezellige en natuurlijke sfeer te creëren. "Het strand" houten muurkunst is hier perfect voor!
 • Gebruik voor seizoensgebonden decor: Tot slot, vergeet niet dat houten muurkunst ook kan worden gebruikt voor seizoensgebonden decor. Wissel uw stukken voor verschillende seizoenen of feestdagen om uw decor fris en interessant te houden.

Verhoog uw woon- of werkruimte met houten muurkunstmozaïeken

Houten muurkunst is een veelzijdig en uniek item dat op verschillende creatieve manieren kan worden gebruikt. Of u het nu gebruikt als een centraal punt, een hoofdeinde, of een kamerscherm, het kan warmte en persoonlijkheid toevoegen aan elke ruimte. Op onze website bieden we een brede selectie van houten muurkunst mozaïeken die met de hand zijn gemaakt van dennenhouten blokken.

Onze houten wandkunstwerken zijn uniek en kunnen worden aangepast aan uw voorkeuren wat betreft grootte, kleur en ontwerp. Elk stuk wordt zorgvuldig voorbereid, in een hoek gezaagd, met de hand geschuurd en geverfd voordat het op een achterpaneel wordt gelijmd om het houten kunstwerk te creëren. Onze houten muurkunst is niet alleen visueel verbluffend, maar dient ook een functioneel doel als geluidsverspreider.

Of u nu het interieur van uw woon- of werkruimte wilt verfraaien, onze houten wandkunstmozaïeken zijn daar perfect voor, en wij garanderen dat elk stuk met de grootste zorg en aandacht voor detail is vervaardigd.

Het Strand - Houten Muurkunst

From $149.10

 • Deze handgemaakte, moderne, houten wanddecoratie zal elk interieur verfraaien.
 • Houtkunstdecor is verkrijgbaar in verschillende maten.
 • De muurkunst op de foto's meet H 24″ x B 48″ (60 x 120 cm).
 • Elk houten blok wordt op bestelling gemaakt.
 • Hardware om op te hangen is inbegrepen voor wanddecoratie.
 • Handgeschilderde grenen, schuine, houten blokken.
 • Zonder frame worden houten blokken op een achterwand gelijmd.
 • Aangepaste bestellingen zijn welkom via het contactformulier.
 • Unieke geluidsdiffuse wanddecoratie bestaat uit 7 verschillende kleuren, lichtblauw, donkerblauw, wit, lichtbruin en donkerbruin.
SKU: WALLART-11 Categorie:
Lees meer

Wij hechten waarde aan uw privacy! Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies.