Beräknat leveransdatum: Oct 10, 2022 - Oct 13, 2022

Winslow Homer

En amerikansk målare och grafiker Winslow Homer föddes den 24 februari 1836 och dog den 29 september 1910. Han är känd för sina marina målningar. Winslow Homer är en av de amerikanska konstikonerna och en viktig figur i amerikansk konsthistoria. Winslow Homer lärde sig att måla själv och började sin karriär som kommersiell illustratör. När han väl vant sig vid illustrationer tog han upp oljemålning. De flesta av hans konstverk gjordes när han var på semester.

Det finns många Winslow Homer-målningar som älskas av konstentusiaster. Några av de mest uppmärksammade är The Veteran in a New Field, Fishing Boats, Key West, Boys in a Dory och Eagle Head, Manchester, Massachusetts. De flesta av hans målningar har vatten i olika former - hav, hav. Hans målningar är färgglada med olika scener, när man tittar på Winslow Homers målningar kan man återuppleva det ögonblicket – vädret, karaktärerna, årstiderna.

Vi erbjuder dig en mängd Winslow Homer-målningar som återges som träpussel. Winslow Homer-pussel är roliga att göra eftersom det finns många detaljer målade på originalmålningen. Timmar av njutning och nöje garanteras med Winslow Homer träpussel.