Beräknat leveransdatum: Oct 7, 2022 - Oct 12, 2022

Wassily Kandinsky

En rysk målare Wassily Kandinsky föddes den 16 december 1866 och dog 1944. Han var inte bara målare utan också teoretiker. Han är känd som en av abstraktionsstartarna inom västerländsk konst. Den andra målaren som startade den först var Hilma Af Klint. Han studerade juridik och ekonomi. När han fyllde 30 började han måla och skissa. Hans målningar är extraordinära, färgstarka och ibland svåra att förstå.

Wassily Kandinskys konst är mycket populär runt om i världen. Hans välkända målningar är Violet, Small Worlds V, Houses at Murnau, Painting with Troika. Hans målningar är älskade av människor som uppskattar abstrakta målartekniker. Hans verk signatur är färgglada, formbaserade föremål. Många av hans målningar innehas av privata samlare, men du kan också uppskatta hans målningar på många konstgallerier runt om i världen.

Vi erbjuder dig att återuppleva Wassily Kandinsky-målningar genom pussel. Wassily Kandinsky träpussel är roliga att göra, eftersom det finns massor av färger och linjer. Pussel som innehåller Wassily Kandinskys konstverk kommer säkert att vara roliga och underhållande.