Obs! Vi använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies. Stäng
Beräknat leveransdatum: Aug 19, 2022 - Aug 24, 2022

Frakt & Betalningspolicy

Våra pussel i trä levereras kostnadsfritt. Den beräknade leveranstiden visas högst upp på sidan. Beställningar levereras via en kurirtjänst som DHL eller UPS och ett spårningsnummer skickas till dig när din beställning har skickats.

Vilka länder skickar ni till?

Vi levererar till: Sverige, Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Guernsey, Isle of Man, Jersey, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien , Storbritannien, Australien, Bosnien och Hercegovina, Kanada, Cypern, Hong Kong, Island, Israel, Kuwait, Liechtenstein, Malta, Nya Zeeland, Norge, Monaco, Korea, Macau, Singapore, Bahrain, Qatar, Oman, Sydafrika, Japan, Malaysia, Serbien, Schweiz, Förenade Arabemiraten och USA.

Leveransskyldighet

PuzzlesPrint är inte ansvariga för:

  • Misstag eller fördröjningar gjorda av DHL, UPS eller annan kurir.
  • Misstag gjorda av kunden vid inskrivning av leveransadress.

Avvikelser

Om några frågor uppstår gällande avvikelser av den levererade varan så måste ni höra av er till PuzzlesPrint inom 24 timmar efter att ni mottagit leveransen.

PuzzlesPrint har en strikt Betalningspolicy!

  • Vi behandlar er beställning endast efter vi fått en full betalning.
  • Vi accepterar bara nätbaserade betalningar.

För nuvarande så arbetar vi med PayPal och Braintree som behandlar alla nättransaktioner. PayPal accepterar alla debit och kreditkort samt nätbaserade checkar. Ni kan givetvis också betala med ert saldo på PayPal. Alla detaljer kring kredit/debitkort samlas in direkt av PayPal eller Braintree. Vi får inte och har inte tillgång till dessa detaljer.

I verkligheten så är en nätbaserat transaktion troligtvis mer säker än en kort-transaktion i en affär, utförd över telefon eller via fax för informationen som sänds är väldigt krypterat genom användning av komplicerade algoritm kombinationer.Betalningssystemet som PayPal och Braintree använder kör en kombination av etablerade och innovativa tekniker för att säkerställa säkerheten och integriteten av all känslig information. Vi känner inte till något fall om att kreditkortsbedrägeri skulle ha uppkommit vid användning av vårt handelssystem över internet.All information mellan handlaren och PayPal och Braintree är också krypterat med maximal styrka.

All data på sidorna för varukorg, profil och kassa överförs via säker HTTPS-förbindelse. HTTPS är ett protokoll för säker kommunikation i ett datornätverk som används i stor utsträckning på internet. HTTPS består av kommunikation via Hypertext Transfer Protocol (HTTP) inom en förbindelse krypterad av Transport Layer Security eller dess föregångare, Secure Sockets Layer. Den främsta anledningen till användning av HTTPS är autentisering av den besökta webbplatsen och skydd av integritet och sekretess för utbytt data.

Extra avgifter

Transporter utanför Europeiska unionen kan medföra tullavgifter och/eller MOMS beroende på destinationsland. Avgiften kan variera beroende på ditt ordervärde, landsgränser och andra faktorer baserat på själva produkten. Slutkunden ansvarar för dessa avgifter. Samtliga avgifter betalas till lämpligt tullkontor av slutkunden.