Paul Klee

Paul Klee var en konstnär som föddes den 18 december 1879 och dog den 29 juni 1940. Han föddes i Schweiz, men hans föräldrar var tyska. Hans konstverk är baserade på expressionism, kubism och surrealistiska konströrelser. Han lärde sig sina målarfärdigheter tillsammans med Wassily Kandinsky på Bauhaus konstskola. Hans konstverk visar upp hans brist på humor och ibland hans barnsliga syn på livet, hans personliga humör och hans övertygelser.

De mest kända målningarna av Paul Klee nuförtiden är Höstens förebud, Joyful Mountain Landscape, Temple Gardens, Redgreen och Violet-Yellow Rhythms. Hans målningar innehas av privata konstsamlare och konstgallerier runt om i världen.

Om du letar efter ett vanligt träpussel med Paul Klee-målningar kan du välja ett som erbjuds på vår hemsida. Vi reproducerar alla de bästa Paul Klee-målningarna på träpussel. Konstverk som är färgglada, med regelbundna former, är det som definierar Paul Klees målningar. Dessa målningar när de förvandlas till träpussel är roliga att göra, du kan återuppleva tiden när konstnären ritade den genom att sätta ihop pusselbitarna. Ett Paul Klee träpussel kommer säkert att vara mycket roligt och underhållning.