Vår Kvalitet

Högkvalitativa träpussel

Våra pussel är tillverkade av 4 mm HDF-träplattor. Detta material är utmärkt för träpussel och till skillnad från plywood bildas minimalt med kantflisor på bitarna. Direkttryck på trämaterialet säkerställer högkvalitativa bilder med tydliga färger och bra hållbarhet mot repor. Träpussel är mycket mer hållbara än kartongpussel. De är dammfria och böjs inte.

Unikt formade träpusselbitar

Våra pussel är laserskurna vilket betyder att vi kan skapa unikt formade pusselbitar. Våra pussel är oregelbundet skurna, så kallad Viktorians skärning, så att varje bit är unik och bara passar på sin specifika plats.

Träpussel är en fantastisk gåva

Våra träpussel kommer i en handgjord presentask av trä som är tillverkad av samma material som själva pusslet. Pusselbitarna ligger i en tygpåse. Den bild som är tryckt på pusslet är också tryckt på lådans lock. Denna bild kan användas som vägledning när pusslet läggs.

Den fina lådan gör träpusslet till en perfekt gåva på födelsedagar, jul, alla hjärtans dag, mors dag, fars dag, påk eller vid andra speciella tillfällen!

Med varje pussel följer ett speciellt ställ som kan användas för att hålla upp lådans lock och visa upp konstverket. Så, förutom träpusslet, får du också en bildram som visar upp konstverket. När pusslet är klart kan ramen placeras på sängbordet eller i bokhyllan.