Beräknat leveransdatum: Oct 10, 2022 - Oct 13, 2022

Henry Lyman Saÿen

Henry Lyman Saÿen var en konstnär som föddes den 25 april 1875 och dog den 27 april 1918. Han föddes i USA. Hans konstverk är baserade på expressionism, kubism och surrealistiska konströrelser. Han lärde sig sina målarfärdigheter tillsammans med Wassily Kandinsky på Bauhaus konstskola. Hans konstverk visar upp hans brist på humor och ibland hans barnsliga syn på livet, hans personliga humör och hans övertygelser.

De mest kända målningarna av Henry Lyman Saÿen nuförtiden är Daughter in a Rocker The Thundershower, Landscape, Bridge, Huntingdon Valley, Child in Rocker. Hans målningar innehas av privata konstsamlare och konstgallerier runt om i världen.

Om du letar efter ett vanligt träpussel med målningar av Henry Lyman Saÿen kan du välja ett som erbjuds på vår hemsida. Vi reproducerar alla de bästa målningarna av Henry Lyman Saÿen på träpussel. Konstverk som är färgglada, med regelbundna former, är det som definierar Henry Lyman Saÿens målningar. Dessa målningar när de förvandlas till träpussel är roliga att göra, du kan återuppleva tiden när konstnären ritade den genom att sätta ihop pusselbitarna. Ett Henry Lyman Saÿen träpussel kommer säkert att vara mycket roligt och underhållning.