Claude Monet

En fransk konstnär Oscar-Claude Monet, föddes den 14 november 1840 och dog den 5 december 1926. Han är känd som målare och grundare av den impressionistiska målartekniken. Monet hade en mycket lång karriär, där han målade många konstverk som är mycket populära nuförtiden. Någon gång i sitt liv flyttade han till Frankrikes landsbygd och började måla landskap, under denna period målade han sin mest kända målning - näckrosdamm.

En intressant teknik som Monet använde för att måla sina målningar är att han gjorde samma scen många gånger. På det sättet fångade han växlande ljus, väder och säsonger som gick. Ett annat intressant faktum om Claude Monet är att han var väldigt angelägen om att måla näckrosor i sin trädgård, han var upptagen med detta under de sista tjugo åren av sitt liv.

Vi reproducerar de mest kända Claude Monet-målningarna till träpussel. Vår samling av Claude Monet-pussel inkluderar hans mest kända målningar, som kvinnan i trädgården, näckrosor, den japanska gångbron och många fler. Du kommer att upptäcka att det är mycket intressant att lösa Claude Monets pussel och samtidigt utmanande, varje detalj i Claude Monets penseldrag är tydligt tryckt på ett pussel.