Charles Demuth

Charles Demuth var en amerikansk född målare som föddes den 8 november 1883 och dog den 23 oktober 1935. Han var en målare av Precisionism-rörelsen. Han tog examen från Franklin & Marshall Academy innan han studerade vid Drexel University och Philadelphias Pennsylvania Academy of Fine Arts. Han studerade senare vid Académie Colarossi och Académie Julian i Paris, där han blev en del av den avantgardistiska konstscenen. Hans konstverk är mästerverk, på grund av hans arbetsmoral. Hans verk hade ett stort inflytande på flera generationer av avantgardekonstnärer.

Målningar som är mest kända nuförtiden av Charles Demuth är After Sir Christopher Wren, Piano Mover's Holiday, Yellow and Blue, och Mountain with Red House. De flesta av Charles Demuths målningar är landskap, med massor av grönt, väldigt färgstarka. Originalmålningar av Charles Demuth hålls av privata konstsamlare och konstgallerier runt om i världen.

Vår samling av Charles Demuth-pussel innehåller de mest populära konstverken. Vi återger Charles Demuths konst på träpussel. Färgglada och utmanande pussel av Charles Demuth borde vara mycket roligt för alla som uppskattar konst. Lös träpusslet och uppskatta arbetet som Charles Demuth har gjort för att måla tavlan.