Camille Pissarro

Camille Pissarro var en dansk-fransk målare som föddes den 10 juli 1830 och dog den 13 november 1903. Han var en impressionistisk och nyimpressionistisk målare, han är känd som en stor bidragsgivare till dessa rörelser. Han lärde sig sina färdigheter av Gustave Courbet och Jean-Baptiste-Camille Corot. Han engagerade sig i neo-impressionismen vid 54 års ålder och arbetade med Georges Seurat och Paul Signac.

Jacob Abraham Camille Pissarros mest kända målningar är Boulevard Montmartre på en vintermorgon, French Theatre Square, Paris, A Coherde at Valhermeil, Auvers-Sur-Oise, Woman Bathing Her Feet in a Brook. Nuförtiden kan du besöka ett konstgalleri i en av de största städerna i världen och uppskatta Camille Pissarros arbete. Dessutom finns några av hans målningar i privata samlingar.

Om du vill lösa ett vackert landskap träpussel, med många detaljer, välj då ett av Camille Pissarros pussel. Ett träpussel med Camille Pissarros målning kommer att vara väldigt utmanande och roligt att göra. En person som uppskattade Fine Art kommer också att uppskatta ett Camille Pissarro träpussel. Välj en av Camille Pissarros målningar som du gillar mest så gör vi ett träpussel med Camille Pissarros konstverksreproduktion.