Kvalitetspussel Av Trä För Vuxna

Unna dig själv eller dina vänner och familj ett träpussel. Våra kvalitetspussel av trä föreställer enastående konstverk och andra motiv. Bitar utskurna i Viktorianskt mönster gör våra träpussel unika. Vi är säkra på att du kommer att hitta ett tema, från konstverk till vilda djur och landskapsfoton, i vår samling av träpussel!

Våra träpussel kommer i en handgjord presentask tillverkad av samma träslag som pusslet. Pusselbitarna ligger i en tygpåse. Konstverket som är tryckt på träpusslet visas också på lådans lock; den här bilden kan användas som en hjälp när du lägger pusslet. Till varje pussel medföljer ett stativ till locket, som gör att det kan användas som ram för att visa upp det färdiga konstverket.

Den eleganta lådan är det som gör träpusslet till den perfekta presenten till födelsedagar, jul, alla hjärtans dag, mors dag, fars dag, påsk eller något annat speciellt tillfälle!

Varje träpussel är designat, producerat och packat av oss, vilket gör att vi med vår breda erfarenhet av pusseltillverkning, vet att du kommer att älska ditt träpussel!