Winslow Homer

En amerikansk maler og trykkeri Winslow Homer ble født den 24. februar 1836 og døde den 29. september 1910. Han er kjent for sine marine-motivmalerier. Winslow Homer er et av de amerikanske kunstikonene og en viktig figur i amerikansk kunsthistorie. Winslow Homer lærte seg å male selv og startet sin karriere som kommersiell illustratør. Når han ble vant til illustrasjoner, tok han opp oljemaleri. De fleste av kunstverkene hans ble laget da han var på ferie.

Det er mange Winslow Homer-malerier som er elsket av kunstentusiaster. Noen av de mest merkbare er The Veteran in a New Field, Fishing Boats, Key West, Boys in a Dory og Eagle Head, Manchester, Massachusetts. De fleste av maleriene hans har vann i forskjellige former - hav, hav. Maleriene hans er fargerike med forskjellige scener, når du ser på Winslow Homers malerier kan du gjenoppleve det øyeblikket – været, karakterer, årstid.

Vi tilbyr deg en rekke Winslow Homer-malerier som er gjengitt som trepuslespill. Winslow Homer-oppgaver er morsomme å gjøre siden det er mange detaljer malt på originalmaleriet. Timer med nytelse og moro er garantert med Winslow Homer trepuslespill.