Wassily Kandinsky

En russisk maler Wassily Kandinsky ble født 16. desember 1866 og døde i 1944. Han var ikke bare en maler, han var også en teoretiker. Han er kjent som en av starterne for abstraksjon i vestlig kunst. Den andre maleren som startet den først, var Hilma Af Klint. Han studerte juss og økonomi. Da han fylte 30 begynte han å male og skissere. Maleriene hans er ekstraordinære, fargerike og noen ganger vanskelige å forstå.

Wassily Kandinskys kunst er veldig populær over hele verden. Hans kjente malerier er Violet, Small Worlds V, Houses at Murnau, Painting with Troika. Maleriene hans er elsket av folk som setter pris på abstrakte maleteknikker. Hans arbeidssignatur er fargerike, formbaserte objekter. Mange av maleriene hans holdes av private samlere, men du kan også sette pris på maleriene hans i mange kunstgallerier rundt om i verden.

Vi tilbyr deg å gjenoppleve Wassily Kandinsky-malerier gjennom gåter. Wassily Kandinsky trepuslespill er morsomme å gjøre, siden det er mange farger og linjer. Puslespill som inneholder Wassily Kandinskys kunstverk vil garantert være morsomme og underholdende.