Pierre Auguste Renoir

Pierre Auguste Renoir var en fransk maler, han ble født i Frankrike 25. februar og døde 19. desember 1919. Han var en av de ledende malerne som utviklet impresjonismen. Det antas at han er den siste kunstneren som påtvunget tradisjonene til Ruben og Watteaus verk. Maleriene hans er elsket på grunn av det levende lyset og den mettede fargen, han pleide å male mennesker i intime og ærlige komposisjoner. Pierre Auguste Renoir beundret bevegelsen som Edgar Degas hadde startet.

De mest kjente maleriene av Pierre Auguste Renoir er Seascape, Meadow (La Prairie), Roses og mange andre som i dag er i stillinger som private samlere eller kunstgallerier rundt om i verden.

Vi har hentet de beste kunstverkene fra Pierre Auguste Renoir som er tilgjengelige i digitalt format og reprodusert dem til trepuslespill. Et Pierre Auguste Renoir-puslespill vil garantert være mye moro! Levende farger og oppmerksomhet på detaljer er det som skiller denne maleren fra andre, noe som gjør Pierre Auguste Renoirs gåter utfordrende og interessante.