Paul Signac

Paul Signac var en franskfødt maler, hans fulle navn var Paul Victor. Jules Signache ble født den 11. november 1863 og han døde den 15. august 1935. Han var impresjonist og han huskes for sine pastell- og oljemalerier. Han var ikke bare begrenset til maleri, han laget også bronseskulpturer og trykk. Den interessante delen av arbeidet hans var at han pleide å male dansere, de fleste av verkene hans illustrerer folk som danser. Paul Signac er kjent som en av grunnleggerne av impresjonismen, han likte ikke begrepet impresjonisme, han foretrakk at han ble kalt en realist. Et annet interessant faktum om Paul Signac er at han kun malte innendørs.

Noen av de kjente Paul Signac-maleriene er Pont des Arts, Notre-Dame de la Garde (La Bonne-Mère). Hans kunstverk finnes i ulike private samlinger så vel som i kunstgallerier rundt om i verden. Paul Signac er en sann legende, og kunstverkene hans er vakre.

Vi har hentet noen av Paul Signacs beste verk, og vi gjengir dem på trepuslespill. Ved å gjøre et puslespill med Paul Signacs kunstverk, kan du bringe deg selv tilbake til 1800-tallet, svært detaljert kunst med mennesker fra den tiden. En ekte kunstfan vil elske et Paul Signac-puslespill.