Forventet leveringsdato: Okt 10, 2022 - Okt 13, 2022

Paul Klee

Paul Klee var en kunstner som ble født 18. desember 1879 og døde 29. juni 1940. Han ble født i Sveits, men foreldrene hans var tyske. Hans kunstverk er basert på ekspresjonisme, kubisme og surrealistiske kunstbevegelser. Han lærte sine maleferdigheter sammen med Wassily Kandinsky ved Bauhaus kunstskole. Hans kunst viser hans mangel på humor og noen ganger hans barnslige syn på livet, hans personlige humør og hans tro.

De mest anerkjente maleriene av Paul Klee i dag er The Harbinger of Autumn, Joyful Mountain Landscape, Temple Gardens, Redgreen og Violet-Yellow Rhythms. Maleriene hans holdes av private kunstsamlere og kunstgallerier over hele verden.

Hvis du ser etter et vanlig trepuslespill med Paul Klee-malerier, kan du velge et som tilbys på nettsiden vår. Vi gjengir alle de beste Paul Klee-maleriene på trepuslespill. Kunstverk som er fargerike, med regelmessige former, er det som definerer Paul Klees malerier. Når disse maleriene blir omgjort til trepuslespill, er det morsomt å gjøre, du kan gjenoppleve tiden da kunstneren tegnet det ved å sette puslespillbitene sammen. Et Paul Klee trepuslespill vil garantert være mye moro og underholdning.