Paul Gauguin

Paul Gauguin var en fransk postimpresjonist som ble født 7. juni 1848 og døde 8. mai 1903. Arbeidet hans ble først verdsatt etter at han døde. I dag er Paul Gauguin anerkjent for sin uvanlige bruk av farger og syntetisk stil som ikke tilhørte impresjonismen. Han malte mange mennesker og landskap i Fench Polynesia. Hans kunstverk og arbeidsteknikk var en inspirasjon for mange etterfølgende kunstnere, inkludert Pablo Picasso og Henri Matisse. Han hadde et godt forhold til Vincent Van Gogh og Theo Van Gogh. Etter at han døde, arrangerte en fransk kunsthandler Ambroise Vollard mange utstillinger i Paris som gjorde Paul Gauguin populær.

Mange av kunstverkene hans, inkludert hans mest kjente malerier - Two Tahitian Women, Day of the God, Haystacks in Brittany, The Large Tree holdes av private kunstsamlere, men noen av dem kan sees på kunstgallerier rundt om i verden.

Hvis du ønsker å ha et morsomt og utfordrende trepuslespill med Paul Gauguins malerireproduksjon, kan du se vårt galleri med Paul Gauguin-malerier og bestille det du liker best. Vi vil lage et vakkert og interessant Paul Gauguin trepuslespill med et av hans historiske malerier.