Paul Cézanne

Paul Cézanne var en fransk kunstner som ble født 19. januar 1839 og døde 22. oktober 1906. Hans maleteknikk var grunnlaget for overgangen fra 1800-tallets kunstoppfatning av impresjonisme til 1900-tallets kunstoppfatning av kubisme. Både Picasso og Matisse har sagt at Paul Cézanne er grunnleggeren og faren til maleteknikken som de brukte til å lage kunstverkene sine. De fleste av de tidlige Paul Cézanne-maleriene var landskap med store og tunge figurer som han malte fantasifullt. Senere gikk han over til en lett, luftig malerstil.

De mest kjente Paul Cézanne-maleriene er Mont Sainte-Victoire, The Basket of Apples, Gardanne og The Black Marble Clock. De fleste av Paul Cézannes malerier holdes av private kunstsamlere, men noen av dem vises i kunstgallerier og museer.

På nettsiden vår kan du kjøpe trepuslespill med Paul Cézannes kunstverk. Samlingen av Paul Cézanne-oppgaver inkluderer de fleste av hans beste verk. Fra de første dagene da han malte impresjonismemalerier til senere dager da han malte kubismekunst. Vakkert malte utsikter med imaginære gjenstander av Paul Cézanne vil garantert gjøre gåteløsningsprosessen morsom i mange timer!