Vår Kvalitet

Trepuslespill av høy kvalitet

Trepuslespillene våre er laget av 4 mm HDF-treplater, dette materialet er flott for puslespill, sammenlignet med kryssfiner, og brikkene på kantene av brikkene er redusert til et minimum. Direkte trykk på trematerialet sikrer høykvalitets bildegjengivelse med levende farger og god holdbarhet mot riper. Trepuslespill er mye mer holdbare enn papppuslespill, de er støvfrie, de bøyer seg ikke.

Unike formede trepuslespill

Puslespillene våre er laserskåret, noe som betyr at vi kan lage unike puslespillbiter. Snittet til puslespillene våre er uregelmessige, kalt viktoriansk snitt, hver brikke er unik og passer bare på ønsket sted.

Trepuslespill er en flott gave

Våre trepuslespill kommer i en håndlaget gaveeske i tre som er laget av samme materiale som selve puslespillet. Puslespillbrikker legges i en stoffpose. Kunstverket som er trykt på trepuslespillet er også trykt på lokket til esken; dette bildet kan brukes som en veiledning når du setter sammen puslespillet.

Den flotte boksen er det som gjør trepuslespillet til en perfekt gave til bursdager, jul, valentinsdag, morsdag, farsdag, påske eller andre spesielle anledninger!

Med hvert puslespill inkluderer vi et spesielt stativ som du kan bruke til å holde lokket på esken for å vise frem kunstverket. Så i tillegg, til trepuslespillet, får du også en fotoramme som viser kunstverket. Når puslespillet er ferdig, kan denne fotorammen plasseres på nattbordet eller bokhyllen.