Henri Rousseau

Henri Julien Félix Rousseau var en franskfødt maler som ble født 21. mai 1844 og døde 2. september 1910. Han var maler av den post-impresjonistiske bevegelsen, han malte på naive og primitive måter. I tillegg til å være maler, var han også bompenge- og skatteoppkrever kalt Le Douanier. Han begynte først for alvor å male da han i 1893, da han var 49 år gammel, trakk seg tilbake fra å være offiser for å jobbe som heltidsmaler. Hans kunstverk er mesterverk, på grunn av hans arbeidsmoral. Arbeidet hans hadde stor innflytelse på flere generasjoner avantgarde-artister.

Malerier som er mest anerkjent i dag av Henri Rousseau er Virgin Forest at Sunset, The Ekvatorialjungel, The Repast of the Lion og Tropical Forest with Monkeys. De fleste av Henri Rousseaus malerier er landskap, med mye grønt, veldig fargerikt. Originale malerier av Henri Rousseau holdes av private kunstsamlere og kunstgallerier rundt om i verden.

Vår samling av Henri Rousseaus gåter inkluderer de mest populære kunstverkene. Vi gjengir Henri Rousseaus kunst på trepuslespill. Fargerike og utfordrende oppgaver av Henri Rousseau bør være mye moro for alle som setter pris på kunst. Løs trepuslespillet og sett pris på arbeidet Henri Rousseau har gjort for å male maleriet.