Henri Edmond Cross

Henri-Edmond-Joseph Delacroix var en franskfødt maler og grafiker, han ble født 20. mai 1856 og døde 16. mai 1910. Han var en mester i nyimpresjonismebevegelsen, og en av hovedpersonene som formet den andre fasen av denne bevegelsen. Han påvirket mange artister de følgende årene, inkludert Henri Matisse. Hans arbeid bidro til utviklingen av fauvismen. Tidlig i malerens karriere malte han portretter og fortsatt selfies. Det meste av arbeidet hans var i realismens mørke farger. I de tidlige stadiene av karrieren skiftet han navn til Henri Cross.

De mest kjente Henri Cross-maleriene er Pines Along the Shore, Landscape, Pines on the Coastline og andre som han malte i løpet av sin karriere. I dag vises Henri Cross sine malerier i ulike kunstgallerier rundt om i verden.

På nettsiden vår kan du bestille trepuslespill med Henri Cross-malerier. Vi reproduserer noen av hans fineste kunstverk til puslespill. Henri Edmond Cross sine malerier er veldig detaljerte med mange fargevariasjoner, derfor vil du ha mye moro mens du løser gåten med et av hans kunstverk trykt på det.