Forventet leveringsdato: Okt 7, 2022 - Okt 12, 2022

Georges Seurat

Georges Seurat var en fransk maler som ble født 2. desember 1859 og døde 29. mars 1981. Han er kjent som en fransk postimpresjonist. Han startet noen få maleteknikker som nå er kjent som kromoluminarisme og pointillisme. Han brukte Conte fargestift for å tegne på papirark som hadde ru og ujevne overflater. Han er også grunnleggeren av den franske skolen for nyimpresjonisme fra 1800-tallet. Han er kjent som et geni ettersom han i sitt kortvarige liv utviklet maleteknikker og også åpnet en kunstskole.

Hans kunstverk er veldig populære i dag, da han er en av de mest anerkjente franske kunstnerne fra 1800-tallet. Noen av hans mest bemerkelsesverdige verk er A Sunday Afternoon on the Island of La Grande Jatte, The Models, Circus Sideshow og Seascape at Port-en-Bessin, Normandie. Hans kunstverk er i besittelse av private kunstsamlere og kunstgallerier over hele verden.

Vår samling av Georges Seurat trepuslespill inkluderte alle hans berømte kunstverk som er gjengitt på trepuslespill. Hvis du vil utfordre deg selv med detaljerte, fargerike gåter, bør du skaffe deg et av Georges Seurats tregåter som vi har i puslespillsamlingen vår.