Retur

Vårt mål er full kundetilfredshet!

Hvis du ikke er fornøyd med trepuslespillet ditt, kan du returnere det til oss innen 14 dager etter at du har mottatt det. Det eneste vi spør om er at puslespillet er i originalemballasjen og uåpnet.

Vær oppmerksom på at du ikke kan returnere personlig tilpassede produkter siden de er skreddersydd for deg.

Hvordan returnerer eller byttes?

Kontakt oss via e-post - info(at)puzzlesprint.com innen 14 dager fra dagen du mottok puslespillet. Ved å oppgi ditt bestillingsnummer, navn og etternavn på kjøper, samt årsak til retur. Når vi har gitt deg autorisasjon for retur, må du sende den tilbake til oss med sporet levering. Vi kan ikke holdes ansvarlige for varer som går tapt under transport når de sendes til oss. Du må også dekke alle fraktutgifter direkte til den valgte fraktleverandøren.

Når vi mottar pakken, inspiserer vi den. Hvis puslespillet er i originalemballasjen, uåpnet og ikke er skadet, vil vi gi deg full refusjon. Det tar opptil tre virkedager før refusjonen settes inn på kontoen din.

Hva skjer hvis jeg mottar et defekt eller skadet puslespill?

I en slik uheldig hendelse, vennligst kontakt oss via e-post info(at)puzzlesprint.com for å gi visuelle bevis. Når du er godkjent av oss, vil du være kvalifisert for erstatning.