Franz Marc

Franz Marc ble født i München, som var hovedstaden i kongeriket Bayern den 8. februar 1880, og han døde den 4. mars 1916 i Barquis, Frankrike. Han var en profesjonell landskapsmaler, han lærte sine maleferdigheter ved Kunstakademiet i München. I sine yngre år dro han til Frankrike og brukte noen år på å besøke museene og kopiere andre malerverk. Franz Marc elsket arbeidet til Vincent Van Gogh. Han var en del av ekspresjonismebevegelsen.

Franz Marcs mest bemerkelsesverdige verk er Two Cats, Blue and Yellow, The Foxes, Landscape with Animals, Caliban (fra Shakespeares The Tempest) I dag er maleriene hans lokalisert i kunstgallerier rundt om i verden, inkludert New York, London og St. Petersburg . Også hans malerier er holdt av private kunstsamlere.

Hvis du leter etter et utfordrende trepuslespill, vil Franz Marc-malerpuslespillet være det rette for deg. Kunstverk som er fargerike, med silhuetter er det som definerer Franz Marcs maleteknikk. Skaff deg et Franz Marc trepuslespill, og du vil bli underholdt i flere dager. Vår samling av Franz Marc-oppgaver inkluderer alle hans beste malerier.