Ernst Ludwig Kirchner

Ernst Ludwig Kirchner ble født i München, som var hovedstaden i kongeriket Bayern, det tyske riket den 6. mai 1880, og han døde den 15. juni 1938 i Davos, Sveits. Han var en profesjonell landskapsmaler, han fikk sin utdannelse ved Königliche Technische Hochschule. I sine yngre år dro han til Frankrike og brukte noen år på å besøke museene og kopiere andre malerverk. Ernst Ludwig Kirchner elsket arbeidet til Vincent Van Gogh. Han var en del av ekspresjonismebevegelsen.

Ernst Ludwig Kirchners mest bemerkelsesverdige verk er Bern med klokketårn, Cemetery in the Forest, Dance Hall Bellevue, Pink Roses. I dag er maleriene hans plassert i kunstgallerier rundt om i verden, inkludert New York, London og St. Petersburg. Også hans malerier er holdt av private kunstsamlere.

Hvis du leter etter et utfordrende trepuslespill, vil Ernst Ludwig Kirchner-malerpuslespillet være det rette for deg. Kunstverk som er fargerike, med silhuetter er det som definerer Ernst Ludwig Kirchners maleteknikk. Skaff deg et Ernst Ludwig Kirchner trepuslespill, og du vil bli underholdt i flere dager. Vår samling av Ernst Ludwig Kirchner-oppgaver inkluderer alle hans beste malerier.