Édouard Manet

Édouard Manet var en maler som ble født 23. januar 1832 og døde 30. april 1883. Han var en modernistisk maler. Han var en av de første malerne som malte 1800-tallets moderne liv, han var en svært viktig skikkelse som tok del i overgangen fra realisme til impresjonisme. Hans tidlige malerier fungerte som en referanse for unge malere som deretter skapte impresjonisme. I dag regnes disse maleriene som vannskillemalerier som startet moderne kunst.

Édouard Manet er kjent for sine mesterverk, som er Flowers in a Crystal Vase, The Monet Family in Their Garden at Argenteuil, The Kearsarge at Boulogne, Still Life with Melon and Peaches. Hvis du ønsker å ta en titt på de originale Édouard Manet-maleriene, kan du besøke et av kunstgalleriene som viser frem maleriene hans. Noen av hans mest bemerkelsesverdige kunstverk er i besittelse av private kunstsamlere.

Hvis du ønsker å gjenoppleve moderne kunst fra 1800-tallet, velg et av Édouard Manets trepuslespill. Vi reproduserer Édouard Manets mest kjente kunstverk til trepuslespill. Mørke farger med mange detaljer er Édouard Manets signatur, store områder med mørk farge for et puslespill vil garantert være en utfordring selv for den største puslespillfanen. Bestill Édouard Manet-puslespill til deg selv eller lag en flott gave til en kunstelsker.