Edgar Degas

Edgar Degas var en franskfødt maler, hans fulle navn var Hilaire-Germain-Edgar De Gas. Degas ble født 19. juli 1834 og døde 27. september 1917. Han var impresjonist og huskes for sine pastell- og oljemalerier. Han var ikke bare begrenset til maleri, han laget også bronseskulpturer og trykk. Den interessante delen av arbeidet hans var at han pleide å male dansere, de fleste av verkene hans illustrerer folk som danser. Edgar Degas er kjent som en av grunnleggerne av impresjonismen, han likte ikke begrepet impresjonisme, han foretrakk at han ble kalt en realist. Et annet interessant faktum om Degas er at han kun malte innendørs.

Noen av de kjente Edgar Degas-maleriene er The Dance Class, Dancer, Four Dancers. Hans kunstverk finnes i ulike private samlinger så vel som i kunstgallerier rundt om i verden. Edgar Degas er en sann legende, og kunstverkene hans er vakre.

Vi har hentet noen av Edgar Degas beste verk, og vi reproduserer dem på trepuslespill. Ved å gjøre et puslespill med Edgar Degas kunstverk, kan du bringe deg selv tilbake til 1800-tallet, veldig detaljert kunst med mennesker fra den tiden. En ekte kunstfan vil elske et Edgar Degas-puslespill.