Claude Monet

En fransk kunstner Oscar-Claude Monet, ble født 14. november 1840 og døde 5. desember 1926. Han er kjent som maler og grunnlegger av den impresjonistiske maleteknikken. Monet hadde en veldig lang karriere, der han malte mange kunstverk som er veldig populære i dag. På et tidspunkt i livet flyttet han til landsbygda i Frankrike og begynte å male landskap, i løpet av denne perioden malte han sitt mest kjente maleri - vannliljedam.

En interessant teknikk som Monet brukte til å male maleriene sine, er at han gjorde den samme scenen mange ganger. På den måten fanget han skiftende lys, vær og sesonger som gikk. Et annet interessant faktum om Claude Monet er at han var veldig opptatt av å male vannliljer i hagen sin, han var opptatt med dette de siste tjue årene av sitt liv.

Vi gjengir de mest kjente Claude Monet-maleriene til trepuslespill. Vår samling av Claude Monet-oppgaver inkluderer hans mest kjente malerier, som Woman in Garden, Water Lilies, The Japanese Footbridge og mange flere. Du vil finne at å løse Claude Monets gåter er veldig interessant og samtidig utfordrende, hver detalj av Claud Monets penselstrøk er tydelig trykt på et puslespill.