Camille Pissarro

Camille Pissarro var en dansk-fransk maler som ble født 10. juli 1830 og døde 13. november 1903. Han var en impresjonistisk og nyimpresjonistisk maler, han er kjent som en stor bidragsyter til disse bevegelsene. Han lærte sine ferdigheter fra Gustave Courbet og Jean-Baptiste-Camille Corot. Han ble involvert i nyimpresjonisme i en alder av 54 og jobbet med Georges Seurat og Paul Signac.

Jacob Abraham Camille Pissarros mest kjente malerier er Boulevard Montmartre på en vintermorgen, French Theatre Square, Paris, A Cowherd at Valhermeil, Auvers-Sur-Oise, Woman Bathing Her Feet in a Brook. I dag kan du besøke et kunstgalleri i en av de største byene i verden og sette pris på Camille Pissarros arbeid. Noen av maleriene hans er også i private samlinger.

Hvis du ønsker å løse et vakkert landskaps-trepuslespill, med mange detaljer, så velg et av Camille Pissarros oppgaver. Et trepuslespill med Camille Pissarros maleri vil være veldig utfordrende og morsomt å gjøre. En person som satte pris på kunst vil også sette pris på et Camille Pissarro trepuslespill. Velg et av Camille Pissarros malerier som du liker best, så lager vi et trepuslespill med Camille Pissarros kunstreproduksjon.