Kvalitet Trepuslespill Til Voksne

Hygge deg alene eller sammen med familie og venner, med et puslespill laget i tre. Kvalitetspuslespillene av tre er laget med enestående grafikk og motiver. Brikker skåret i viktoriansk stil, gjør våre trepuslespill  unike og interessante. Vi er sikre på at du finner et tema du liker, blant klassiske malerier til dyreliv og landskapsbilder, i den klassiske kolleksjonen av puslespill laget av tre.

Trepuslespill leveres i en håndlaget gaveeske av tre, som er laget av samme materiale som selve puslespillet. Bitene ligger i en tekstilpose. Motivet som er trykket på puslespillet i tre, er også vist på lokket av esken, dette bildet kan brukes som referanse når du pusler sammen brikkene. Til hvert puslespill, inkluderer vi et stativ til lokket, slik at det kan brukes som en bilderamme for å ha kunstverket fremme til pynt.

Den elegante esken er hva som gjør puslespillet i tre til en perfekt gave til bursdager, jul, valentinsdagen, morsdag, farsdag, påske eller alle andre spesielle begivenheter.

Hvert trepuslespill, er designet, produsert og pakket av oss, noe som gir oss en bred erfaring med produksjon av puslespill. Vi kan garantere at du kommer til å elske ditt nye puslespill laget av tre!