Geschatte leveringsdatum: Feb 15, 2023 - Feb 20, 2023

Winslow Homer

De Amerikaanse schilder en graficus Winslow Homer werd geboren op 24 februari 1836 en stierf op 29 september 1910. Hij staat bekend om zijn schilderijen met mariene onderwerpen. Winslow Homer is een van de Amerikaanse kunsticonen en een belangrijke figuur in de Amerikaanse kunstgeschiedenis. Winslow Homer leerde zichzelf schilderen en begon zijn carrière als commercieel illustrator. Toen hij eenmaal gewend was aan illustraties, pakte hij het schilderen met olieverf op. De meeste van zijn kunstwerken zijn gemaakt toen hij op vakantie was.

Er zijn veel Winslow Homer-schilderijen die worden aanbeden door liefhebbers van beeldende kunst. Enkele van de meest opvallende zijn The Veteran in a New Field, Fishing Boats, Key West, Boys in a Dory en Eagle Head, Manchester, Massachusetts. De meeste van zijn schilderijen bevatten water in verschillende vormen - zee, oceaan. Zijn schilderijen zijn kleurrijk met verschillende scènes, kijkend naar de schilderijen van Winslow Homer kun je dat moment herbeleven - het weer, de personages, het seizoen.

Wij bieden u een verscheidenheid aan Winslow Homer-schilderijen die zijn gereproduceerd als houten puzzels. Winslow Homer-puzzels zijn leuk om te doen omdat er veel details op het originele schilderij zijn geschilderd. Uren plezier en plezier zijn gegarandeerd met de houten puzzel van Winslow Homer.