Geschatte leveringsdatum: Okt 7, 2022 - Okt 12, 2022

Wassily Kandinsky

De Russische schilder Wassily Kandinsky werd geboren op 16 december 1866 en stierf in 1944. Hij was niet alleen een schilder, hij was ook een theoreticus. Hij staat bekend als een van de starters van de abstractie in de westerse kunst. De andere schilder die er als eerste mee begon, was Hilma Af Klint. Hij studeerde rechten en economie. Toen hij 30 werd, begon hij te schilderen en schetsen. Zijn schilderijen zijn buitengewoon, kleurrijk en soms moeilijk te begrijpen.

De kunst van Wassily Kandinsky is erg populair over de hele wereld. Zijn bekende schilderijen zijn Violet, Small Worlds V, Houses at Murnau, Painting with Troika. Zijn schilderijen zijn geliefd bij mensen die abstracte schildertechnieken waarderen. Zijn werkhandtekening zijn kleurrijke, op vormen gebaseerde objecten. Veel van zijn schilderijen zijn in het bezit van particuliere verzamelaars, maar u kunt zijn schilderijen ook waarderen in vele kunstgalerieën over de hele wereld.

We bieden je de mogelijkheid om Wassily Kandinsky-schilderijen opnieuw te beleven door middel van puzzels. Wassily Kandinsky houten puzzels zijn leuk om te doen, want er zijn veel kleuren en lijnen. Puzzels met de kunstwerken van Wassily Kandinsky zullen zeker leuk en onderhoudend zijn.