Geschatte leveringsdatum: Feb 15, 2023 - Feb 20, 2023

Vincent Van Gogh

Vincent Willem van Gogh was een in Nederland geboren schilder die werd geboren op 30 maart 1853 en stierf op 29 juli 1890. Zijn post-impressionistische schilderijen zijn een van de beroemdste schilderijen ter wereld. In zijn actieve schilderperiode maakte hij ongeveer 2100 kunstwerken, waarvan 860 olieverfschilderijen. Veel van deze olieverfschilderijen die door Vincent van Gogh zijn geschilderd, zijn landschappen, stillevens, portretten en zelfportretten. Er wordt aangenomen dat zijn expressieve en impulsieve penseelvoering heeft bijgedragen aan de basis van de moderne kunst. Het beroemdste schilderij van Vincent van Gogh is Sterrennacht, dat hij in 1889 in Frankrijk schilderde.

De meeste originele Vincent van Gogh-schilderijen bevinden zich in musea, sommige zijn in het bezit van particuliere kunstverzamelaars.

We bieden een breed assortiment van de meest beroemde Vincent van Gogh-schilderijen die zijn omgezet in prachtige, handgemaakte houten legpuzzels. Onze collectie houten puzzels van Vincent van Gogh-schilderijen omvat De sterrennacht, amandelbloesems, zonnebloemen en nog veel meer. De puzzel van Vincent van Gogh is zeker een geweldig cadeau voor elke kunstliefhebber.