Let op Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Geschatte leveringsdatum: Aug 19, 2022 - Aug 24, 2022

Pierre Auguste Renoir

Pierre Auguste Renoir was een Franse schilder, hij werd geboren in Frankrijk op 25 februari en stierf op 19 december 1919. Hij was een van de leidende schilders die het impressionisme ontwikkelden. Er wordt aangenomen dat hij de laatste kunstenaar is die de tradities van de werken van Ruben en Watteau heeft opgelegd. Zijn schilderijen zijn geliefd vanwege het levendige licht en de verzadigde kleur, hij schilderde mensen vroeger in intieme en openhartige composities. Pierre Auguste Renoir bewonderde de beweging die Edgar Degas was begonnen.

De meest bekende schilderijen van Pierre Auguste Renoir zijn Seascape, Meadow (La Prairie), Roses en vele anderen die tegenwoordig in posities zijn van privéverzamelaars of kunstgalerijen over de hele wereld.

We hebben de beste kunstwerken van Pierre Auguste Renoir ingekocht die beschikbaar zijn in digitaal formaat en hebben ze gereproduceerd in houten puzzels. Een puzzel van Pierre Auguste Renoir zorgt gegarandeerd voor veel plezier! Levendige kleuren en aandacht voor detail onderscheiden deze schilder van anderen, wat de puzzels van Pierre Auguste Renoir uitdagend en interessant maakt.