Geschatte leveringsdatum: Feb 6, 2023 - Feb 9, 2023

Levering & Betaling

Hoeveel kost de bezorging?

De levering is gratis voor onze collectie houten puzzels.

Naar welke landen leveren jullie?

Wij leveren binnen Nederland, de Verenigde Staten van Amerika, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Guernsey, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Isle of Man, Jersey, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Australië, Bosnië en Herzegovina, Canada, Cyprus, Hong Kong, IJsland, Israël, Koeweit, Liechtenstein, Malta, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Monaco, Korea, Macau, Singapore, Bahrein, Qatar, Oman, Zuid-Afrika, Japan, Maleisië, Servië, Zwitserland, Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk.

Verzendaansprakelijkheid

PuzzlesPrint is niet verantwoordelijk voor:

  • Alle fouten of vertragingen gemaakt door UPS, DHL of een andere koerier
  • Fouten gemaakt door klanten bij het invoeren van hun afleveradres

Verschillen

Alle problemen met het uiteindelijke werk dat aan u is geleverd, moeten binnen 24 uur na ontvangst aan PuzzlesPrint worden gemeld.

Extra kosten

Zendingen buiten de Europese Unie kunnen douanekosten en/of GST met zich meebrengen, afhankelijk van het land van bestemming. De vergoeding kan variëren, afhankelijk van uw bestelwaarde, landgrenzen en andere factoren op basis van het product zelf. De eindklant is verantwoordelijk voor deze vergoedingen. Alle kosten worden door de eindklant aan het juiste douanekantoor betaald.

PuzzlesPrint heeft een strikt betalingsbeleid!

  • We verwerken uw bestelling ALLEEN nadat we de volledige betaling hebben ontvangen.
  • We accepteren alleen online betalingen.

Momenteel werken we samen met PayPal, Stripe en Braintree om alles te verwerken online transacties. Deze betalingsverwerkers accepteren alle debet- en creditcards en online cheques. U kunt ook betalen met uw openstaande PayPal saldo. Alle creditcard-/debetkaartgegevens worden rechtstreeks verzameld door PayPal of Braintree. Wij ontvangen of hebben geen toegang tot deze gegevens.

In realiteit, een online transactie is waarschijnlijk veiliger dan een kaart transactie in een winkel, uitgevoerd via de telefoon of per fax, als de informatie die online wordt verzonden, is sterk gecodeerd met behulp van ingewikkelde algoritme combinaties. PayPal en Braintree betalingssystemen gebruiken a combinatie van gevestigde en innovatieve technieken om de veiligheid en integriteit van alle gevoelige gegevens. We kennen geen gevallen van creditcardfraude met behulp van ons winkelsysteem via internet. Ieder communicatie tussen de shopper en PayPal of Braintree is ook versleuteld tot de maximale sterkte.

Winkelwagen, profiel en afrekenen pagina's worden verzonden via een beveiligde HTTPS-verbinding. HTTPS is een protocol voor veilige communicatie via een computernetwerk dat veel wordt gebruikt op het internet. HTTPS bestaat uit communicatie via Hypertext Transfer Protocol (HTTP) binnen een verbinding versleuteld door Transport Layer Security of zijn voorganger, Secure Sockets Layer. De belangrijkste motivatie voor HTTPS is authenticatie van de bezochte website en bescherming van de privacy en integriteit van de uitgewisselde gegevens.