Geschatte leveringsdatum: Feb 10, 2023 - Feb 15, 2023

Paul Signac

Paul Signac was een in Frankrijk geboren schilder, zijn volledige naam was Paul Victor Jules Signache werd geboren op 11 november 1863 en stierf op 15 augustus 1935. Hij was impressionist en wordt herinnerd voor zijn pastel- en olieverfschilderijen. Hij beperkte zich niet alleen tot schilderen, hij maakte ook bronzen sculpturen en ook prenten. Het interessante aan zijn werk was dat hij dansers schilderde, de meeste van zijn werken illustreren dansende mensen. Paul Signac staat bekend als een van de grondleggers van het impressionisme, hij hield niet van de term impressionisme, hij had liever dat hij een realist werd genoemd. Een ander interessant feit over Paul Signac is dat hij alleen binnen schilderde.

Enkele van de bekende schilderijen van Paul Signac zijn The Pont des Arts, Notre-Dame de la Garde (La Bonne-Mère). Zijn kunstwerken zijn te vinden in verschillende privécollecties en in kunstgalerijen over de hele wereld. Paul Signac is een echte legende en zijn kunstwerken zijn prachtig.

We hebben enkele van de beste werken van Paul Signac ingekocht en we reproduceren ze op houten puzzels. Door een puzzel te maken met het artwork van Paul Signac, kun je jezelf terugbrengen naar de 19e eeuwse, zeer gedetailleerde kunst met mensen uit die tijd. Een echte fine-art-fan zal dol zijn op een Paul Signac-puzzel.