Let op Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Geschatte leveringsdatum: Aug 19, 2022 - Aug 24, 2022

Paul Klee

Paul Klee was een kunstenaar die werd geboren op 18 december 1879 en stierf op 29 juni 1940. Hij werd geboren in Zwitserland, maar zijn ouders waren Duits. Zijn kunstwerken zijn gebaseerd op expressionisme, kubisme en surrealistische kunststromingen. Hij leerde zijn schilderkunsten samen met Wassily Kandinsky aan de Bauhaus-kunstacademie. Zijn kunstwerken tonen zijn gebrek aan humor en soms zijn kinderlijke kijk op het leven, zijn persoonlijke stemming en zijn overtuigingen.

De meest bekende schilderijen van Paul Klee zijn tegenwoordig The Harbinger of Autumn, Joyful Mountain Landscape, Temple Gardens, Redgreen en Violet-Yellow Rhythms. Zijn schilderijen zijn in het bezit van particuliere kunstverzamelaars en kunstgalerijen over de hele wereld.

Als u op zoek bent naar een gebruikelijke houten puzzel met Paul Klee-schilderijen, dan kunt u er een uitkiezen die op onze website wordt aangeboden. We reproduceren de beste Paul Klee-schilderijen op houten puzzels. Kunstwerken die kleurrijk zijn, met regelmatige vormen, kenmerken de schilderijen van Paul Klee. Deze schilderijen zijn leuk om te doen als ze in houten puzzels zijn veranderd, je kunt de tijd herbeleven toen de kunstenaar het tekende door de puzzelstukjes in elkaar te zetten. Een houten puzzel van Paul Klee staat garant voor veel plezier en vermaak.