Geschatte leveringsdatum: Dec 12, 2022 - Dec 15, 2022

Paul Gauguin

Paul Gauguin was een Franse post-impressionist die werd geboren op 7 juni 1848 en stierf op 8 mei 1903. Zijn werk werd pas na zijn dood gewaardeerd. Tegenwoordig staat Paul Gauguin bekend om zijn ongebruikelijke gebruik van kleuren en synthetische stijl die niet tot het impressionisme behoorde. Hij schilderde veel mensen en landschappen in Fench Polynesië. Zijn kunstwerken en werktechniek waren een inspiratie voor vele volgende kunstenaars, waaronder Pablo Picasso en Henri Matisse. Hij had een goede relatie met Vincent van Gogh en Theo van Gogh. Na zijn dood organiseerde een Franse kunsthandelaar Ambroise Vollard vele tentoonstellingen in Parijs die Paul Gauguin populair maakten.

Veel van zijn kunstwerken, waaronder zijn meest bekende schilderijen - Two Tahitian Women, Day of the God, Haystacks in Bretagne, The Large Tree zijn in het bezit van particuliere kunstverzamelaars, maar sommige kunnen worden bekeken in kunstgalerijen over de hele wereld.

Als je een leuke en uitdagende houten puzzel wilt hebben met de reproductie van Paul Gauguin, dan kun je onze galerij met Paul Gauguin-schilderijen bekijken en degene bestellen die je het leukst vindt. We zullen een mooie en interessante houten puzzel van Paul Gauguin maken met een van zijn historische schilderijen.