Geschatte leveringsdatum: Feb 6, 2023 - Feb 9, 2023

Our Quality

Houten puzzels van hoge kwaliteit

Onze houten puzzels zijn gemaakt van 4 mm HDF-houten planken, dit materiaal is geweldig voor legpuzzels, in vergelijking met multiplex zijn de spaanders aan de randen van de stukjes tot een minimum beperkt. Direct printen op het houtmateriaal zorgt voor een hoogwaardige beeldweergave met levendige kleuren en een grote duurzaamheid tegen krassen. Houten puzzels zijn veel duurzamer dan kartonnen puzzels, ze zijn stofvrij, ze buigen niet.

Uniek gevormde houten puzzelstukjes

Onze puzzels zijn laser gesneden, wat betekent dat we uniek gevormde puzzelstukjes kunnen maken. De snit van onze puzzels is onregelmatig, genaamd Victoriaanse snit, elk stuk is uniek en past alleen goed op de gewenste plaats.

Houten puzzel is een geweldig cadeau

Onze houten puzzels worden geleverd in een handgemaakte houten geschenkdoos die is gemaakt van hetzelfde materiaal als de puzzel zelf. Puzzelstukjes worden in een stoffen zakje gedaan. Het artwork dat op de houten puzzel is gedrukt, staat ook op het deksel van de doos; deze afbeelding kan als richtlijn worden gebruikt bij het samenstellen van de puzzel.

De mooie doos maakt de houten puzzel tot een perfect cadeau voor verjaardagen, Kerstmis, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Pasen of elke andere speciale gelegenheid!

Bij elke puzzel voegen we een speciale standaard toe die je kunt gebruiken om het deksel van de doos vast te houden om het kunstwerk te laten zien. Dus naast de houten puzzel krijg je ook een fotolijst die het kunstwerk laat zien. Als de puzzel klaar is, kan deze fotolijst op het nachtkastje of de boekenplank worden geplaatst.