Geschatte leveringsdatum: Dec 12, 2022 - Dec 15, 2022

Henry Lyman Saÿen

Henry Lyman Saÿen was een kunstenaar die werd geboren op 25 april 1875 en stierf op 27 april 1918. Hij werd geboren in de Verenigde Staten. Zijn kunstwerken zijn gebaseerd op expressionisme, kubisme en surrealistische kunststromingen. Hij leerde zijn schilderkunsten samen met Wassily Kandinsky aan de Bauhaus-kunstacademie. Zijn kunstwerken tonen zijn gebrek aan humor en soms zijn kinderlijke kijk op het leven, zijn persoonlijke stemming en zijn overtuigingen.

De meest bekende schilderijen van Henry Lyman Saÿen zijn tegenwoordig Daughter in a Rocker The Thundershower, Landscape, Bridge, Huntingdon Valley, Child in Rocker. Zijn schilderijen zijn in het bezit van particuliere kunstverzamelaars en kunstgalerijen over de hele wereld.

Als u op zoek bent naar een gebruikelijke houten puzzel met Henry Lyman Saÿen-schilderijen, dan kunt u er een selecteren die op onze website wordt aangeboden. We reproduceren de beste Henry Lyman Saÿen-schilderijen op houten puzzels. Kleurrijke kunstwerken met regelmatige vormen kenmerken de schilderijen van Henry Lyman Saÿen. Deze schilderijen zijn leuk om te doen als ze in houten puzzels zijn veranderd, je kunt de tijd herbeleven toen de kunstenaar het tekende door de puzzelstukjes in elkaar te zetten. Een houten puzzel van Henry Lyman Saÿen staat garant voor veel plezier en vermaak.