Geschatte leveringsdatum: Dec 12, 2022 - Dec 15, 2022

Henri Rousseau

Henri Julien Félix Rousseau was een in Frankrijk geboren schilder die werd geboren op 21 mei 1844 en stierf op 2 september 1910. Hij was een schilder van de post-impressionistische beweging, hij schilderde op naïeve en primitieve manieren. Naast schilder was hij ook tol- en belastinginner Le Douanier. Hij begon pas serieus met schilderen toen hij in 1893, toen hij 49 jaar oud was, met pensioen ging als officier om als fulltime schilder te gaan werken. Zijn kunstwerken zijn meesterwerken, vanwege zijn arbeidsethos. Zijn werk had een grote invloed op verschillende generaties avant-garde kunstenaars.

Schilderijen die tegenwoordig het meest worden herkend door Henri Rousseau zijn Virgin Forest at Sunset, The Equatorial Jungle, The Repast of the Lion en Tropical Forest with Monkeys. De meeste schilderijen van Henri Rousseau zijn landschappen, met veel groen, heel kleurrijk. Originele schilderijen van Henri Rousseau zijn in het bezit van particuliere kunstverzamelaars en kunstgalerijen over de hele wereld.

Onze collectie puzzels van Henri Rousseau bevat de meest populaire kunstwerken. We reproduceren de kunst van Henri Rousseau op houten puzzels. Kleurrijke en uitdagende puzzels van Henri Rousseau zouden heel leuk moeten zijn voor iedereen die van beeldende kunst houdt. Los de houten puzzel op en waardeer het werk dat Henri Rousseau heeft gedaan om het schilderij te schilderen.