Geschatte leveringsdatum: Dec 12, 2022 - Dec 15, 2022

Gustav Klimt

Gustav Klimt was een Oostenrijkse schilder die werd geboren op 14 juli 1862 en stierf op 6 februari 1918. Gustav Klimt schilderde voornamelijk vrouwenlichamen. Zijn schilderijen omvatten allegorieën, portretten en landschappen. De inspiratie voor Gustav Klimt was de Japanse kunst en de methoden die werden gebruikt door Japanse kunstenaars. Zijn kunststromingen waren symboliek, Art Nouveau en Weense Secession. Aan het begin van zijn carrière stond hij bekend als schilder van architecturale decoraties.

Gustav Klimt staat bekend om veel van zijn schilderijen zoals The Kiss, Hygieia, Baby, Fulfilment. Zijn kunstwerken zijn te vinden in privécollecties en in de grootste kunstgalerijen over de hele wereld.

Op onze website vind je een ruim aanbod aan Gustav Klimt puzzels. We reproduceren zijn schilderijen op houten puzzels. De collectie Gustav Klimt-puzzels omvat verschillende soorten kunstvormen, waaronder landschappen en portretten. De schilderijen van Gustav Klimt hebben veel details; daarom is de puzzel leuk om te doen. Daag jezelf uit met de houten puzzel van Gustav Klimt.