Geschatte leveringsdatum: Dec 2, 2022 - Dec 7, 2022

Retourneren

Ons doel is volledige klanttevredenheid!

Als je niet tevreden bent met je houten puzzel, kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Het enige wat we vragen is dat de puzzel in de originele verpakking zit en ongeopend is.

Houd er rekening mee dat u gepersonaliseerde producten niet kunt retourneren, omdat deze voor u op maat zijn gemaakt.

Hoe retourneren of ruilen?

Neem binnen 14 dagen na ontvangst van je puzzel contact met ons op via e-mail - info(at)puzzlesprint.com. Door vermelding van uw ordernummer, voor- en achternaam van de koper en reden van retour. Zodra we u toestemming hebben gegeven voor een retourzending, moet u deze met aangetekende verzending naar ons terugsturen. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor items die tijdens het transport verloren gaan wanneer ze naar ons worden verzonden. U moet ook alle verzendkosten rechtstreeks naar de door u gekozen vervoerder betalen.

Zodra we het pakket hebben ontvangen, zullen we het inspecteren. Als de puzzel in de originele verpakking zit, ongeopend is en niet is beschadigd, zullen we je het volledige bedrag terugbetalen. Het duurt maximaal drie werkdagen voordat de terugbetaling op uw rekening is bijgeschreven.

Wat gebeurt er als ik een defecte of beschadigde puzzel ontvang?

Neem in zo'n ongelukkig geval contact met ons op via e-mail info(at)puzzlesprint.com om visueel bewijs te leveren. Na goedkeuring door ons komt u in aanmerking voor vervanging.