Geschatte leveringsdatum: Okt 7, 2022 - Okt 12, 2022

Franz Marc

Franz Marc werd geboren in München, de hoofdstad van het Koninkrijk Beieren, op 8 februari 1880 en stierf op 4 maart 1916 in Barquis, Frankrijk. Hij was een professionele landschapsschilder, hij leerde zijn schilderkunsten aan de Academie voor Schone Kunsten in München. In zijn jonge jaren ging hij naar Frankrijk en bracht een paar jaar door met het bezoeken van musea en het kopiëren van andere schilderwerken. Franz Marc was dol op het werk van Vincent van Gogh. Hij maakte deel uit van de expressionistische beweging.

De meest opvallende werken van Franz Marc zijn Two Cats, Blue and Yellow, The Foxes, Landscape with Animals, Caliban (uit Shakespeare's The Tempest) Tegenwoordig hangen zijn schilderijen in kunstgalerijen over de hele wereld, waaronder New York, Londen en St. Petersburg . Ook zijn zijn schilderijen in het bezit van particuliere kunstverzamelaars.

Als je op zoek bent naar een uitdagende houten puzzel, dan is de Franz Marc schilderpuzzel precies wat je zoekt. Kleurrijke kunstwerken met silhouetten bepalen de schildertechniek van Franz Marc. Koop een houten puzzel van Franz Marc en je zult dagenlang vermaakt worden. Onze collectie Franz Marc-puzzels bevat al zijn beste schilderijen.