Geschatte leveringsdatum: Okt 7, 2022 - Okt 12, 2022

Ernst Ludwig Kirchner

Ernst Ludwig Kirchner werd geboren in München, de hoofdstad van het Koninkrijk Beieren, het Duitse rijk op 6 mei 1880 en hij stierf op 15 juni 1938 in Davos, Zwitserland. Hij was een professionele landschapsschilder, hij volgde zijn opleiding aan de Königliche Technische Hochschule. In zijn jonge jaren ging hij naar Frankrijk en bracht een paar jaar door met het bezoeken van musea en het kopiëren van andere schilderwerken. Ernst Ludwig Kirchner was dol op het werk van Vincent van Gogh. Hij maakte deel uit van de expressionistische beweging.

De meest opvallende werken van Ernst Ludwig Kirchner zijn Bern met klokkentoren, begraafplaats in het bos, Dance Hall Bellevue, Pink Roses. Tegenwoordig zijn zijn schilderijen te vinden in kunstgalerijen over de hele wereld, waaronder New York, Londen en St. Petersburg. Ook zijn zijn schilderijen in het bezit van particuliere kunstverzamelaars.

Als je op zoek bent naar een uitdagende houten puzzel, dan is de Ernst Ludwig Kirchner schilderijpuzzel precies wat je zoekt. Kleurrijke kunstwerken met silhouetten bepalen de schildertechniek van Ernst Ludwig Kirchner. Koop een houten puzzel van Ernst Ludwig Kirchner en je zult dagenlang vermaakt worden. Onze collectie Ernst Ludwig Kirchner-puzzels bevat al zijn beste schilderijen.