Geschatte leveringsdatum: Dec 12, 2022 - Dec 15, 2022

Édouard Manet

Édouard Manet was een schilder die werd geboren op 23 januari 1832 en stierf op 30 april 1883. Hij was een modernistische schilder. Hij was een van de eerste schilders die het moderne leven van de 19e eeuw schilderde, hij was een zeer belangrijke figuur die deelnam aan de overgang van het realisme naar het impressionisme. Zijn vroege schilderijen dienden als referentie voor jonge schilders die vervolgens het impressionisme creëerden. Tegenwoordig worden deze schilderijen beschouwd als waterscheidingsschilderijen waarmee moderne kunst is begonnen.

Édouard Manet staat bekend om zijn meesterwerken, namelijk Bloemen in een kristallen vaas, De familie Monet in hun tuin in Argenteuil, De Kearsarge in Boulogne, Stilleven met meloen en perziken. Als u de originele schilderijen van Édouard Manet wilt bekijken, kunt u een bezoek brengen aan een van de kunstgalerijen die zijn schilderijen tentoonstellen. Enkele van zijn meest opvallende kunstwerken zijn in het bezit van particuliere kunstverzamelaars.

Als je de moderne kunst uit de 19e eeuw opnieuw wilt beleven, kies dan voor een van de houten puzzels van Édouard Manet. We reproduceren de meest bekende kunstwerken van Édouard Manet in houten puzzels. Donkere kleuren met veel detail zijn het kenmerk van Édouard Manet, grote gebieden met donkere kleuren voor een puzzel zijn zeker een uitdaging, zelfs voor de grootste puzzelfan. Bestel Édouard Manet puzzel voor jezelf of maak een geweldig cadeau voor een Fine-Art liefhebber.