Geschatte leveringsdatum: Dec 12, 2022 - Dec 15, 2022

Claude Monet

De Franse kunstenaar Oscar-Claude Monet werd geboren op 14 november 1840 en stierf op 5 december 1926. Hij staat bekend als schilder en grondlegger van de impressionistische schildertechniek. Monet had een zeer lange carrière, waarin hij veel kunstwerken schilderde die tegenwoordig erg populair zijn. Op een bepaald moment in zijn leven verhuisde hij naar het platteland van Frankrijk en begon hij landschappen te schilderen. In deze periode schilderde hij zijn beroemdste schilderij - waterlelievijver.

Een interessante techniek die Monet gebruikte om zijn schilderijen te schilderen, is dat hij dezelfde scène vele malen deed. Op die manier legde hij het veranderende licht, het weer en de voorbijgaande seizoenen vast. Een ander interessant feit over Claude Monet is dat hij heel graag waterlelies in zijn tuin schilderde, hij was hier de laatste twintig jaar van zijn leven mee bezig.

We reproduceren de beroemdste schilderijen van Claude Monet in houten puzzels. Onze collectie Claude Monet-puzzels omvat zijn beroemdste schilderijen, zoals Vrouw in de tuin, Waterlelies, De Japanse voetgangersbrug en nog veel meer. Je zult merken dat het oplossen van de puzzels van Claude Monet erg interessant is en tegelijkertijd uitdagend, elk detail van de penseelstreken van Claude Monet is duidelijk op een puzzel afgedrukt.