Geschatte leveringsdatum: Dec 12, 2022 - Dec 15, 2022

Charles Demuth

Charles Demuth was een in Amerika geboren schilder die werd geboren op 8 november 1883 en stierf op 23 oktober 1935. Hij was een schilder van de Precisionism-beweging. Hij studeerde af aan de Franklin & Marshall Academy voordat hij ging studeren aan de Drexel University en aan de Pennsylvania Academy of Fine Arts in Philadelphia. Later studeerde hij aan de Académie Colarossi en Académie Julian in Parijs, waar hij deel ging uitmaken van de avant-garde kunstscene. Zijn kunstwerken zijn meesterwerken, vanwege zijn arbeidsethos. Zijn werk had een grote invloed op verschillende generaties avant-garde kunstenaars.

Schilderijen die tegenwoordig het meest worden herkend door Charles Demuth zijn After Sir Christopher Wren, Piano Mover's Holiday, Yellow and Blue en Mountain with Red House. De meeste schilderijen van Charles Demuth zijn landschappen, met veel groen, heel kleurrijk. Originele schilderijen van Charles Demuth zijn in het bezit van particuliere kunstverzamelaars en kunstgalerijen over de hele wereld.

Onze collectie Charles Demuth-puzzels bevat de meest populaire kunstwerken. We reproduceren de kunst van Charles Demuth op houten puzzels. Kleurrijke en uitdagende puzzels van Charles Demuth zouden heel leuk moeten zijn voor iedereen die van beeldende kunst houdt. Los de houten puzzel op en waardeer het werk dat Charles Demuth heeft gedaan om het schilderij te schilderen.