Geschatte leveringsdatum: Feb 15, 2023 - Feb 20, 2023

Camille Pissarro

Camille Pissarro was een Deens-Franse schilder die werd geboren op 10 juli 1830 en stierf op 13 november 1903. Hij was een impressionistische en neo-impressionistische schilder, hij staat bekend als een enorme bijdrage aan deze bewegingen. Hij leerde zijn vaardigheden van Gustave Courbet en Jean-Baptiste-Camille Corot. Hij raakte op 54-jarige leeftijd betrokken bij het neo-impressionisme en werkte samen met Georges Seurat en Paul Signac.

De bekendste schilderijen van Jacob Abraham Camille Pissarro zijn The Boulevard Montmartre op een winterochtend, French Theatre Square, Paris, A Cowherd at Valhermeil, Auvers-Sur-Oise, Woman Bathing Her Feet in a Brook. Tegenwoordig kun je een Fine Art-galerij in een van de grootste steden ter wereld bezoeken en het werk van Camille Pissarro waarderen. Sommige van zijn schilderijen bevinden zich ook in privécollecties.

Als je een prachtige houten landschappuzzel met veel details wilt oplossen, kies dan een van Camille Pissarro's puzzels. Een houten puzzel met het schilderij van Camille Pissarro is erg uitdagend en leuk om te doen. Een persoon die Fine Art waardeert, zal ook een houten puzzel van Camille Pissarro waarderen. Kies een van de schilderijen van Camille Pissarro die je het leukst vindt en we maken een houten puzzel met de reproductie van Camille Pissarro.