Geschatte leveringsdatum: Okt 10, 2022 - Okt 13, 2022

Alle Houten Puzzels

$54.99
Bermuda, Huizen Gezien Door Bomen puzzel is gemaakt met een historisch en wereldberoemd schilderij. Houten puzzels van goede kwaliteit met een levendige en gedetailleerde reproductie van het kunstwerk zorgen gegarandeerd voor veel plezier. Twee hoge bomen met golvende stammen schermen een verzameling huizen af, aanbevolen door rode en donkere vierkante vormen te bedekken. De gecomprimeerde omgeving doorneemt als een opeenvolging van verzakkingsregisters en vangt waarschijnlijk een uitzicht op vanuit een accommodatie op Saint George's Island, Bermuda. Demuth bleef daar met zijn metgezel Marsden Hartley nadat beiden in Provincetown, Massachusetts hadden gewerkt, waar ze verschillende wegen met betrekking tot het kubisme verkenden. De mix, zoals hier, van harde wiskundige structuren met gebogen natuurlijke vormen, provoceerde misschien Dr. Barnes om Demuths taferelen af te zetten tegen een achttiende-eeuwse Chinese afbeelding van een abt op zijde uit zijn assortiment.

$54.99
Bern Met Klokkentoren puzzel is gemaakt met een historisch en wereldberoemd schilderij. Houten puzzels van goede kwaliteit met een levendige en gedetailleerde reproductie van het kunstwerk zorgen gegarandeerd voor veel plezier. Ernst Ludwig Kirchner was een Duitse expressionistische schilder en graficus en een van de grondleggers van de specialistengroep Die Brücke of "The Bridge", een belangrijke bijeenkomst die de basis vormde voor de onderbouwing van het expressionisme in het twintigste-eeuwse vakmanschap. Hij schakelde in voor het bestuur van de strijdkrachten in de Eerste Wereldoorlog, maar kreeg al snel een storing en werd vrijgelaten

$54.99
Bibemus puzzel is gemaakt met een historisch en wereldberoemd schilderij. Houten puzzels van goede kwaliteit met een levendige en gedetailleerde reproductie van het kunstwerk zorgen gegarandeerd voor veel plezier. De sprankelende scènes van Paul Cézanne, kijkend door voorstellingen, complexe stillevens, kunnen worden gezien als het hoogtepunt van de missie van het impressionisme naar de exacte waarheid in de schilderkunst. Zijn werk werd aangewakkerd door een verlangen om sculpturaal gewicht en volume te geven aan de onmiddellijke visie die werd bereikt door de impressionisten, die naar de natuur schilderden.

$54.99
Bibémus-Steengroeve puzzel is gemaakt met een historisch en wereldberoemd schilderij. Houten puzzels van goede kwaliteit met een levendige en gedetailleerde reproductie van het kunstwerk zorgen gegarandeerd voor veel plezier. Cézanne huurde rond 1895 een kleine hut aan de rand van Bibémus, een steengroeve ten oosten van Aix-en-Provence. De steengroeve was verlaten sinds de jaren 1830 en voorzag de ambachtsman van een tafereel van opgeloste wiskundige vormen. De opwaartse opstelling kenmerkt de helling aan de linkerkant, die gestaag naar beneden rijdt in de overmaat van een kloof en verticaal naar rechts beweegt, waar een precair, transparant stenen gezicht de synthetische veranderingen in het tafereel laat zien.

$54.99
Bij Vlissingen puzzel is gemaakt met een historisch en wereldberoemd schilderij. Houten puzzels van goede kwaliteit met een levendige en gedetailleerde reproductie van het kunstwerk zorgen gegarandeerd voor veel plezier. Signac kocht het werk na de Salon des Indépendants van 1905. In 1908 werd Signac gekozen tot leider van de 24e Salon des Indépendants. Als leider van de Société des Artistes Indépendants, van 1908 tot aan zijn overlijden, gaf Signac meer jeugdige specialisten de macht door de twijfelachtige werken van de fauvisten en de kubisten tentoon te stellen. Hij was de belangrijkste voorstander van de aankoop van een artistieke creatie van Matisse.

$54.99
Binnenvaartschepen Bij Pontoise puzzel is gemaakt met een historisch en wereldberoemd schilderij. Houten puzzels van goede kwaliteit met een levendige en gedetailleerde reproductie van het kunstwerk zorgen gegarandeerd voor veel plezier. In 1876 probeerde Pissarro een paar perspectieven op de vrachtboten die producten verscheepten langs de rivier de Oise naar de schreeuwende haven van Pontoise, een stad waar hij lange tijd verbleef. Dit materiaal is het belangrijkste om de boten van heel dichtbij te laten zien, opvallend aangevuld met intense lijnen van oranje en groen. Zo vrij is het verzorgen van die inzichtelijke figuur op de voorkant van de rondvaartboot links lastig. Pissarro zou twintig jaar later op dit onderwerp terugkomen in zijn scènes van het havenverkeer in Rouen en Parijs.

$54.99
Blauw Paard I puzzel is gemaakt met een historisch en wereldberoemd schilderij. Houten puzzels van goede kwaliteit met een levendige en gedetailleerde reproductie van het kunstwerk zorgen gegarandeerd voor veel plezier. Blue Horse I is een olieverfschilderij van Franz Marc, uitgevoerd in 1911. Het is een van de bekendste kunstwerken van de schilder en onmisbaar in het assortiment van de Städtische Galerie im Lenbachhaus in München. De compositie was essentieel voor enkele shows die de individuele Russische schilder Wassily Kandinsky en Franz Marc van eind 1911 tot 1914 onder de naam Der Blaue Reiter aan het publiek introduceerden.

$54.99
Blauwe Bomen puzzel is gemaakt met een historisch en wereldberoemd schilderij. Houten puzzels van goede kwaliteit met een levendige en gedetailleerde reproductie van het kunstwerk zorgen gegarandeerd voor veel plezier. Een deel van de doeken van Henry Lyman Saÿen uit de Parijse jaren - Fauvistische figuren, daadwerkelijke verblijven en stadsgezichten - eindigen in de buitengewoon mooie "Trees" (1912-14), een afbeelding die zeker een plek zal winnen in de toekomstige overzichten van tentoonstellingszalen anders dan gemaakt door Marin, Hartley en Maurer.

$54.99
Blauwe Nacht puzzel is gemaakt met een historisch en wereldberoemd schilderij. Houten puzzels van goede kwaliteit met een levendige en gedetailleerde reproductie van het kunstwerk zorgen gegarandeerd voor veel plezier. In januari 1911 ontmoette Alfred Kubin Klee in München en spoorde hem aan om Voltaire's Candide af te bakenen. Zijn resulterende tekeningen werden later verspreid in een vertolking van het boek uit de jaren 1920, gewijzigd door Kurt Wolff. Rond deze tijd breidde Klee's realistische werk zich uit. Zijn aanvankelijke neiging tot het belachelijke en het hatelijke werd over het algemeen verwelkomd door Kubin, die een goede kennis met Klee kreeg en een van zijn nu gedenkwaardige enorme verzamelaars werd. Klee ontmoette, via Kubin, de vakman Wilhelm Hausenstein in 1911. Klee was dat midden van het jaar een vestigingsonderdeel en supervisor van de Münchense ambachtsliedenvereniging Sema.

$54.99
Bloeiend puzzel is gemaakt met een historisch en wereldberoemd schilderij. Houten puzzels van goede kwaliteit met een levendige en gedetailleerde reproductie van het kunstwerk zorgen gegarandeerd voor veel plezier. Toen hij in 1914 naar Tunesië reisde, viel Klee halsoverkop voor schaduw, en in 1915 had hij de uitzonderlijke stijl van gepreoccupeerde structuren en afbeeldingen verzonnen die veel van zijn latere werk uitbeeldden. Klee had tal van vaardigheden; behalve dat hij een schilder en een schetser was, was hij ook een ervaren vioolspeler, schrijver, vakmanschap en muziekexpert, en opvoeder.

$54.99
Bloeiende Acacia Takken puzzel is gemaakt met een historisch en wereldberoemd schilderij. Houten puzzels van goede kwaliteit met een levendige en gedetailleerde reproductie van het kunstwerk zorgen gegarandeerd voor veel plezier. Blossoming Acacia Branches is een fascinerend werk omdat verschillende individuen de geloofwaardigheid ervan in twijfel trekken. Het is geschilderd tijdens Van Goghs korte maar productieve Auvers-sur-Oise-periode, een reeks van meerdere maanden die volgens velen te kort is voor Van Gogh om 76 doeken te hebben geleverd. Sommigen onderzoeken het onderwerp met betrekking tot het seizoen waarin het werk is geschilderd. Er wordt beweerd dat acacia's in Noord-Frankrijk momenteel niet in juni ontkiemen.

$54.99
Bloemen puzzel is gemaakt met een historisch en wereldberoemd schilderij. Houten puzzels van goede kwaliteit met een levendige en gedetailleerde reproductie van het kunstwerk zorgen gegarandeerd voor veel plezier. Het stillevenonderwerp neemt een centrale situatie in de structuur in. Dit, samen met een niet-inspirerende basis die de levendigheid van de pot en zijn inhoud kenmerkt, trekt snel de aandacht van de kijker en vraagt om aandacht. In Flowers in a Vase gebruikt Pierre-Auguste Renoir een groot zichtbaar bereik, waarbij hij intens verborgen schaduwen en de linker zijverdeler onderscheidt met een paar nadrukkelijk gekleurde bloesems, zowel die in de pot als die erop gemarkeerd zijn.

Blader door onze collectie van de beste houten puzzels. We hebben alleen de beste afbeeldingen en kunstwerken voor houten puzzels ingekocht, van de meest populaire schilders en fotografen. Al onze houten puzzels worden geleverd in een premium geschenkdoos met de afbeelding of het artwork op het deksel. Het deksel van de doos kan gebruikt worden als fotolijst, we hebben een speciale standaard die je kunt gebruiken om de lijst te ondersteunen. Houten puzzels worden in stukken gebroken en in een stoffen zak gedaan.

We hebben verschillende maten houten puzzels beschikbaar. Er zijn houten puzzels voor kinderen en houten puzzels voor volwassenen. De puzzels hebben onregelmatige sneden, daarom zijn ze moeilijk en leuk om te doen. We zijn er zeker van dat onze houten puzzels een geweldig cadeau zullen zijn.

We besteden veel zorg aan het maken van je houten puzzel, van het snijden met een laser tot het bedrukken en inpakken. Onze houten puzzels zijn zeker leuk, onderhoudend en uitdagend voor elke puzzelaar.